Referenties

We laten u graag kennis maken met onze eerdere opdrachtgevers en laten u zien wat we voor hen gedaan hebben. Deze pagina kunt u ook gebruiken om u te laten inspireren door de talloze mogelijkheden voor sier- en erfbestrating.

 • Bestrating en grondwerk schoolplein Barneveld
  Bestrating en grondwerk schoolplein Barneveld

  Bij deze school mochten wij het plein en de parkeerplaatsen verzorgen. Ook hebben wij bij dit schoolplein het voorbereidende grondwerk gedaan en ervoor gezorgd dat de afwatering zonder problemen verloopt door straatkolken inclusief aansluitingen aan te leggen. Om het hoogteverschil op te vangen hebben we gebruik gemaakt van keerwanden.

 • Woonwijk Oostzaan
  Woonwijk Oostzaan

  In deze nieuwbouwwijk hebben wij de hoofdstraten verzorgd. Hier hebben wij alle bestrating gelegd inclusief de parkeervakken. Ook hebben wij hier de riolering inclusief straatkolken aangelegd.

 • Bestrating Barneveld
  Bestrating Barneveld

  In Barneveld is deze prachtig onder architektuur ontworpen tuin door ons bestraat, waarbij de tegels zijn gevoegd.

 • Parkeerterrein Ede
  Parkeerterrein Ede

  Dit terrein met parkeervakken en rijwegen zijn door ons bestraat. Door de verhoogde afscheidingen aan het einde van de parkeervakken worden eventuele aanrijdingen voorkomen.

 • Straatwerk Barneveld
  Straatwerk Barneveld

  Bestrating oprit en paden rondom woning te Achterveld.

 • Winkelterrein Utrecht
  Winkelterrein Utrecht

  Op dit veelzijdige project hebben we het terrein voorzien van parkeervakken en rijwegen. Ook hebben we een aantal stoepen betegeld. Door de wegen en parkeervakken heen zijn lijnen ingeslepen, dit zorgt voor een mooie breking in het geheel.

 • Bestratingen, grondwerk en rioolwerkzaamheden Wintelre (Brabant)
  Bestratingen, grondwerk en rioolwerkzaamheden Wintelre (Brabant)

  In Wintelre (Brabant) hebben wij voor Rondeel b.v. alle verhardingen verzorgd incl. het bijbehorende grondwerk en rioolwerkzaamheden.

 • Splitterrein Lunteren
  Splitterrein Lunteren

  Een groot parkeerterrein aangelegd met split.